Serbay Akademi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Rudder Havacılık işbirliği ile 01-04 Aralık 2020 (Salı) günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda 4 gün sürececek olan “Düzce Drone Ehliyeti Eğitimi” gerçekleştirilecek.
Sivil Havacılık Genel Müdürlügˆü tarafından yetkilendirilmis¸ Rudder Havacılık şirketinden olan eğitmen Ogan Keskin ve Cihan Altıer tarafından verilecek eğitime Düzce Ticaret ve Sanayi Odası öncülük edecek.
Eğitime, İnsansız hava araçlarını kullanacak olan İHA Pilot Adayları, Hava araçlarını kullanacak olan kişiler/İHA Pilotları ve SHGM talimatnamesi: Madde 4/i bendine göre; İHA gözlemcisi, insansız hava aracını görsel olarak izleyecek ve uçuşun yürütülmesinde pilota yardımcı olması için işletici tarafından belirlenen kişiler ve Drone teknolojisine meraklı gençlerin katılması bekleniyor.
Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Serbay Akademi yetkilisi Özkan Gözütok, “Bilindiği üzere drone teknolojileri gün geçtikçe hayatımıza girmekte ve giderek gerek sosyal hayat gerek ticari hayatımızda yer almaktadır. Bugün, emlak, otomotiv, harita kadastro gibi birçok sektör drone teknolojisini ticaretlerinde kullanmaya başlamıştır. Bizde Serbay Akademi olarak mevcut talebi karşılamak ve ehliyetsiz ve izinsiz drone uçurmanın yasak olduğu günümüzde, talebi olan kişileri drone ehliyetiyle buluşturma kararı aldık. İlkini Düzce TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirecek olup önümüzdeki günlerde de bu tür eğitimlere devam etmek istiyoruz. Düzenlenecek olan eğitime inanıyorum ve biliyorum ki Düzceli işletmecilerimizin bakış açılarını değiştirecek ve yeni atılımlar yapmalarına öncü olacaktır.” dedi.
Gözütok, eğitimin içeriğinden de bahsederek, İHA Tanıtım, Hava Hukuku ve Sözleşmeler, Hava Aracı, Uçuş Dinamiği ve Uçuş Prensipleri, Meteoroloji, ATC Usulleri ve Havacılık Frezyolojisi, Seyrüsefer ve Operasyon, Kumanda Edilebilir Sistemler, DRONE Kumanda Ayarları, Drone ile uçuş, uçuş sırasında karşılaşılan sorunlar gibi bilgilerin paylaşılacağını, amaçlarının ise drone kullanımına meraklı kişi ve firmaları bilgilendirmek olduğunu sözlerine ekledi.
Düzce Ticaret ve Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan eğitim, 01-04 Aralık Salı günü saat 09:00 - 17:00 arasında yapılacağını söyleyen Gözütok, 1.000 TL ücret karşılığında gerçekleştirilecek eğitime tüm girişimcilerin katılımını beklediklerini dile getirerek, katılımcıların eğitim takvimine www.serbayakademi.com linki üzerinden ulaşabileceklerini ve daha detaylı bilgi sahibi olabileceklerini belirtti.
EĞİTİM İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR VE DETAYLAR
Eğitim Tarihi |
: |
01-04 Aralık 2020 Salı |
Eğitim Saati |
: |
09:00 - 17:00 |
Eğitmen |
: |
Ogan Keskin ve Cihan Altıer |
Eğitim Ücreti |
: |
1.000 TL |
Markalaşma süreci için pek çok reçete yazılır. Geleneksel pazarlama yöntemlerinden sıyrılarak dijitalleşen ve gelişen pazarda markalaşma, müşterilere ulaşma kolaylığı sayesinde daha kolay gözükebilir. Ancak bu hedefleriniz söz konusu olduğunda yeterli gelmeyebilir. Globalde, yerelde, sektörde lider olma hedefiniz olabilir. Bu sebeple markalaşma sürecini her yönüyle ele alıp ona göre aksiyon almanız gerebilir. İşte bu sebeple bizler de sizlere kendi reçetemizi yazdık. Büyük markalar neye önem veriyor? Neye dikkat ediyor? Büyük şirketlere ciddi marka değeri ve sadakati kazandıran hususlar nelerdir? Elimizden geldiğince konuları ele almaya çalıştık. Marka stratejileri haricinde markanız için yapmanız gereken bir diğer husus da markanızı tescillemek. Bu konu hakkında sektörde yıllarca çalışmış ve yüzlerce markanın oluşumunda rol almış marka danışmanı İbrahim Köksal ile birlikte keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Özkan Gözütok’un marka olmak için önemli olan kilometre taşlarını belirttiği yazısı ile birlikte bu sayımızda markalaşma adına merak edilen kafalardaki soru işaretlerine yardımcı olalım istedik. Dergimizi hazırlayan ekibimizin ortak derdi olan markalaşma, bizim için en öğretici sayılarımızdan biri oldu. Büyük bir keyifle hazırladığımız Tayyare Limanı Dergisi’ni umarım siz de keyif alarak takip ediyorsunuzdur. Markalaşmanın en önemli kriterlerinden biri hikayeleşme, hikayeleştirme. Bizim hikayemiz de bu dergi. Peki, sizin marka olabilir bir hikayeniz var mı?